• Ugye nem lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        8 hónapja kezdtem fogamzásgátlót szedni,   4 hónapja a Lindynette 20-at szedem, amivel eddig semmi próblémám nem volt, de most kb. 2 héttel az újabb adag szedése után megvonásos vérzésem lett, ami 1 hétig tartott, majd elmúlt. A gyógyszert rendesen vettem be,  minden nap 1-2 óra eltéréssel, beteg nem voltam (hányás, hasmenés), más gyógyszert nem vettem be, de viszont előtte való napokba nagyon stresszes voltam. Ettől jöhetett meg újra? És a fogamzásgátló miután elmúlt, ugyan úgy hatott? Köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező!

        Stresstől lehetett. Plussz óvszert azért használjon.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


        Dr. Nyitray Gábor
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-28 22:25:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.