Fogamzásgátlás

Tisztelt Dr.Nő/Úr!

2hónapja szedem a Novynette nevű fogamzásgátlót. 2napja, az aktil duo nevű antibiotikumot szedem, felfázásra, 7napig kell szednem. 1nap múlva kezdem el szedni a 3.havi fogamzásgátló szedését. Szeretném megkérdezni, hogy csökkenti-e a gyógyszer hatását az antibiotikum szedése, és ha igen, kell e alkalmazni más védekező módszert? Hány nap után válik biztonságossá a fogamzásgátló hatása?

Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Az antibiotikum szedése alatt és azt követően még egy hétig alkalmazzon kiegészítő védekezést is.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. április 27., 19:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:47
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló