• Dr. Farkas Ágneshez

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        A Yasminelle fogamzásgátlót szedem, a 7 napos szünetben nem jött meg mensim. A tájékoztatón úgy van, hogy a 2. vagy a 3. napon fog megjönni. Én már a 4. napon vagyok, de még mindig semmi. Ma vettem terhességi gyorstesztet, amit reggel fogok megcsinálni. A teszt papírja azt írja, hogy olyan fogamzásgátlók nem befolyásolják az eredményt amiben nincs CG. Elolvastam a fogamzásgátlót, hogy milyen hatóanyagok vannak benne, és nem találtam ott a CG-t. De lehet, hogy nem iylen néven van feltüntetve. Tehát azt szeretném megkérdezni, hogy van-e benne?

        A fogamzásgátlót rendszeresen szedtem egy időpontban, akkor elvileg nem lehet terhes ugye? Lehet az, hogy csak úgy a gyógyszer miatt kimarad egy hónap?

        Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Bius

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Bius!

        A tabletta nem befolyásolja a teszt eredményét, tehát pontos lesz. Egyébként előfordul, hogy kimarad a menses, vagy csak az 5-6. napon jön meg. Ha negatív a teszt, nyugodtan várja majd a következőt.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 16:37:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 07:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések