Fogamzásgátló váltása

Tisztelt doktor úr/nő.Én lyndinette20 tablettát szedtem 4, 5 éven keresztül most 2 honapja elkeztem szedni a lyndinette30-as tablettát. Azt vettem észre-e idő alatt hogy hiztam 3kg pedig rendszeresen sportolok.Ön szerint hizhatok még tőle? Milyen orvosságot ajánlana, persze nőgyogyászommal mindenképpen konzultálok.Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Mivel nem írja sajnos, miért kellett gyógyszert váltania, így nem is tudok javasolni mást. Hízni sajnos még hízhat, ez alkattól függ.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. április 25., 16:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 06:21
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...