• Tabletták-teszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

         

        Előző ciklusomban megfáztam, ittam neocitrant és rubophent is kellett bevennem. A patikában azt mondták, hogy a Lyndinett20 hatását egyik sem csökkenti. A betegség után még 5 szem gyógyszerem volt. Aztán jött egy nagyon erős vérzés, és az új levél 4. szeménél együtt voltunk. Nem élvezett belém. Én abban a tudatban voltam, hogy védett vagyok.

        Aztán a következő vérzés csak barnás volt, nagyon kevés. Megijedtem. Csináltam egy tesztet az aktus utáni 24. napon, ami negatív lett. Majd 4 nappal később megismételtem (28 nappal az aktus után), ami (a csomagolás szerint a legérzékenyebb forgalomban lévő teszt 10 mU) szintén negatív lett.

        Nem érzem magam terhesnek, de Ön szerint hihetek a negatív tesztnek 28 nappal az aktus után? Pozitív lenne már, ha baj lett volna? Lehet, h csak azért volt gyenge a vérzésem, mert az előző ciklusban tényleg szokatlanul erős volt?

        És Ön szerint ezek a gyógyszerek tényleg nem csökkentették a hatást?

        Köszönöm a válaszát,

        Regina

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Regina!

        Ne aggódjon, a teszt kimutatta volna a terhességet, biztosan nem terhes.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-23 22:59:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 16:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: