• Esemény utáni tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy!

        Nekem egy olyan problémám lenne ,hogy eseményutáni tablettát vettem be (Escapelle) és pár napra rá vérzés alakult ki ,amit ha jól tudok nem probléma.7 napig tartott a vérzés és  egy hét után szintén vérzés lépett fel ,ami jelen pillanatban már 14 napja tart.Nem erős vérzés ,hanem inkább pecsételő és barnás.Nem szedek fogamzásgátlót és nem is szeretném elkezdeni, ezért remélem van más lehetőség ,hogy újra helyreálljon a menszeszem.Ilyenkor mi a teendő?Lehetséges ,hogy magától helyreálljon a menstruációm?

        Tisztelettel:

        P.B.

        WEBBeteg szakértő válasza a vérzészavar témában

        Kedves Hölgyem!

        Az esemény utáni tabletta okozhat vérzészavar, és a 14 napos vérzés egy 7 napos után már sok, egy vizsgálatra kellene elmennie.

        Nem kell a fogamzásgátlót szedni a vérzés rendezésére, ne aggódjon, de a védekezésre majd figyeljen oda jobban!

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-25 16:19:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 15:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: