Fogamzásgátló+hasmenés

Tisztelt Doktorúr/Doktornő!

Az utolsó gyógyszermentes napomon este hasmenésem volt. Most akkor a gyógyszer hatása csökkent? Vagy ahhoz többszöri alkalommal kell hasmenésnek lennie egy nap? Meddig kell kiegészítő védekezést használni? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: HL

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

Kedves Hölgyem!

Egy híg széklet még nem hasmenés, ne aggódjon. A napi többszörí híg széklet már csökkenti a hatást, de Önnek nem kell aggódnia.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. április 22., 22:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:28
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló