• Menstruáció eltolása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Volna egy kis problémám a menstruáciomat szeretném eltolni egy héttel későbre nagyon fontos lenne! Tisztába vagyok benne, hogy előfordulhat barnás folyás vagy pecsételő vérzés és lehet, hogy a közérzetem se lessz valami jó! Na tehát ha abban a hónapban 21 helyett 28 tablettát vennék be és utánna tartanám a 7 napos szönetet és eztán egy uj  levelet kezdenék amit már rendessen szednék! Csak annyit szeretnék megtudni ha igy teszek akkor védve vagyok-e folyamatossan vagy kell kiegészítő védekezés is? Ha igen akkor meddig? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Szedje folyamatosan, megszakítás nélkül a következő levelet, mást nem tudok ajánlani, mert nem írja, milyen tablettát szed. Bizony lehet majd áttöréses vérzés, de egy hetet még lehet az is kibír.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-20 21:44:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 09:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: