• Menstruáció zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jo napot kivanok! Nekem az lenne a problemam vagy egyenlore kerdes majd kiderul problema-e, hogy fogamzasgatlo tablettat szedek, es mint tudjuk a tablak kozott 7 napot mindig varni kell. Na en az utolso 4 tabletta beszedese elott elkezdtem menstrualni, miutan bevettem a 21.tablettat is jott a 7 nap ami alatt menstrualni kellene/a megvonasos verzesnek kellenne jelentkeznie/ de en nem menstrualok, inkabb csaj amolyan barnas folyasom van. Ez minek koszonheto? Es abba kellett hagynom a gyogyszert mikor elkezdtem menstrualni, en nem hagytam. Most ez mit jelent akkor? Es miert nem menstrualok mikozben nem szedem a gyogyszert? A valaszt elore is koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruációs zavar témában

        Kedves Hölgyem!

        Jól tette, hogy nem hagyta abba a gyógyszer szedését.
        Tabletta mellett is előfordul néha rendszertelenül jelentkező vérzés. Ha ez többször is ismétlődik, akkor gyógyszert kell váltani, de aggodalomra nincs ok.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-19 23:59:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: