• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő / Úr!

        Egy olyan kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy 4.5 hónap kihagyás után újra szeretném elkezdeni szedni a Mercilon tablettát. A probléma az, hogy amióta januárban abbahagytam a szedését, nem jött meg a vérzésem. Terhes nem vagyok, így gondolom, hogy a tabletta abbahagyása okozza a szünetet. Kérdésem az lenne, hogy elkezdhetem-e újra szedni a tablettát anélkül, hogy a vérzésem megjönne vagy mi lenne a módja annak, hogy újra szedhessem?

        Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        A.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező!

        Lehet kezdeni, de akkor az 1. hónapban végig plusz óvszer kell, ha a terhesség kizárt, akkor lehet.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


        Dr. Nyitray Gábor
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-20 19:55:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon