• Lesz-e belőle problémám?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel dr nő! én vagyok az aki elfelejtette beszedni a gyógyszerét lindinette 20 a véreztem rendesen meg jött ahogy szokott de mivel nem egyből válaszolt és nem tudtam mit csináljak folytatam tovább a gyógyszer szedés! nem az első hét volt hanem pont a második hét első gyógyyszerét felejtettem el beszedni! Most ebből problémám lehet h folytatam tovább a gyógyszer szedését? kösszönöm válaszát remélem semm problémám nem lesz ebből!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Pontosan nem tudom, melyik levelet írta, jött mostanában több kérdés is a Lyndinette-tel kapcsolatban, elnézését kérem. De ahogy most írja, a második héten kihagyott egy tablettát (vagy többet? ) majd folytatta a levelet. Semmi baj, de a ciklus további napjaiban alkalmzazon kiegészítő védekezést, hogy a nem kívánt terhességet elkerülje. Ha az utpsó héten lett volna, akkor lehetett volna kihagyni a gyógyszerszünetet, de így rendben van, ne aggódjon.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 00:03:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: