Hirdetés
      • Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/Doktorno!

        Az lenne a kerdesem,hogy mar 10 eve szedem a Triodena fogamzasgatlot.jovore szeretnenk babat.Mikor lenne tanacsos abbahagyni a gyogyszert?Valamint az elmult par honapban egyre visszeresebb lett a labam.nincs begyulladva,de egyre jobban latszodik.Okozhatja ezt a fogamzasgatlo?Talan jobb lenne abbahagynom a szedeset?

        Valaszat elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        A visszerességet sokminden befolyásolja, de a hormontartalmú gyógyszerek ronthatnak a helyzeten. A visszereket érdemes megmutatnia egy sebésznek, a terhesség alatt biztosan nem javul majd a helyzet...
        Mivel a fogamzásgátlók szedése után előfordul, hogy a menses nem rendeződik, érdemes a tervezett terhesség előtt akár már egy fél évvel abbahagyni a gyógyszert, így ha nem jön meg a vérzése, lesz idő rendezni is azt.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-16 12:47:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 12:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés