• Sörélesztő és fogamzáságtló?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr!

        Érdeklődnék, hogy a sörélesztő tabletta van e valamiyen hatással a fogamzáságtló tabletta hatására?
        Szedhetek e sörélesztő tablettát Lyndinette 20 vagy más fogamzásgátló mellett?

        Illetve az APC rezisztencia tezt eredményét befolyásolhatja e az elfogyaztott folyadékmennyiség? Tehát ha a vérvétel napján túl kevés folyadékot ittam attól lehet e azt eredmény trombózis hajlam?

        Segítségét előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Amennyiben a sörélesztő tabletta alkalmazásában nem tiltják, úgy alkalmazhatja.
        Az APC rezisztenciát nem befolyásolja a folyadékfogyasztás, ilyenkor egy génmutációt mutatnak ki.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-15 22:16:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 12:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.