• Lehetek-e terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr úr/nő Én már több mint fél éve szedem a Lindynette20 nevű tabletát mindig este késön veszem be csütörtökön elfelejtettem beszedni péntek reggel lefeküdtem a barátommal nem védekeztünk mert akkor még nem tudtam h nem szedtem be este vettem észre szombat délelöt vérezni kezdtem s most addtol félünk h terhes lettem lehetséges e vagy még véddet a gyógyszer? mit tegyek tanácstalanok vagyunk?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Ilyenkor csökken a nem kívánt terhesség elleni védelem, így egy hétig kiegészítő védekezés javasolt. Számít az is, hogy melyik héten hagyta ki a tablettát, a legkockázatosabb az első hét. Ha a vérzés tart, akkor tartsa meg a 7 napos szünetet, majd folytassa a következő levéllel, és egy hétig alkalmazzon kiegészítő védekezést.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-15 00:04:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!