• Fogamzásgátló szedése alatt történő vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dokotr úr/nő!

        Én a Yasminelle nevü gyógyszert szedem november óta, már a 3.-k dobozt fejezem be a jövő héten. De ma erős menstruációs görcsöt éreztem és később barnás vérzést vettem észer. Elolvastam a betegtájékoztatot, láttam benne, hogy ilyesmi előfordulhat. Viszont nem tudom mi ilyenkor a teendő?! Hagyjam abba és a maradék 7 szemet ne vegyem be vagy szedjem tovább? Eddig ilyesmi nem fordult elő velem és a gyógyszert is időben rendszeresen szedem, nem maradt ki egy szem se.

        Válaszát kösözönm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Nincs most semmilyen teendő, a vérzés nem befolyásolja a fogamzásgátló hatását. Ha ez ismétlődik, akkor lehet, hogy gyógyszert kellene váltani, de időnként ilyen előfordulhat.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-10 14:00:16; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 06:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!