• Yadine+10kg

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Farkas Ágnes Doktornő! Ma felkerestem a nőgyógyászomat aki Meliane vagy Harmonet tablettát ajánlott a Yadine helyett, mondván hogy lényegesen alacsonyabb hormontartalmú (és így nem is olyan káros hosszú távon) mint a Yadine vagy a régen szedett Tri-regol és remélhetőleg nem fogok hízni sem ezáltal.Tabletta mellett szeretnék mindenképp maradni.(A Refluxommal is szedhetem.) Nagyon kérem, írja meg legyen szíves, hogy Ön szerint jó-e ez a 2 tabletta amit ajánlott az orvosom (melyik a jobb)és hogy hogyan váltsak anélkül hogy máshogy is védekezni kellene. A Yadine 7.szemnél tartok még, abbahagyhatom vagy végig kell szedni? És ha elfogy a 21.szem és másnap elkezdem az újat rögtön (tudom nem fogok menstruálni) akkor véd a terhességtől azonnal.Nagyon várom a mielőbbi válszát, és előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Mindkettő alacsony hormontartalmú fogamzásgátló, nyugodtan megpróbálhatja. Váltani pontosan úgy kell, ahogy leírta (ezt a csomag Yadine-t még szedje végig), akkor a védelem nem csökken. Az előfordulhat, hogy áttöréses vérzés jelentkezik, ettől nem kell megijednie majd, szedje csak a napoknak megfelelően, és 1-2 cikluson belül a rendszeresség is várhatóan helyreáll.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-09 14:39:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 15:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: