• Lyndinette 20- gyógytömés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        Azt szeretném kérdezni, hogy a lyndinett20 hatását csökkenti-e a gyógytömés. Olyan tömést kaptam, ami csak ideiglenes és van benne gyulladáscsökkentő és talán fájdalomcsillapító is. Kell másképp is védekezni? Ha igen, akkor meddig? Amíg a tömést ki nem cserélik véglegesre? És lidocain csökkenti a hatást?

         

        Köszönöm a válaszát, Regina

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Regina!

        Ne aggódjon, nem befolyásolja a fogamzásgátló hatást egyik gyógyszer sem.

        Az antibiotikumok is akkor csökkentik a hatást, ha szájon át szedi őket.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-07 10:48:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 12:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: