• Hormonok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Februárban voltam nőgyógyásznál azzal a panasszal hogy közti vérzésem van és tejcsöpögés is jelentkezett.Ekkor már 4 hónapja szedtem egy fogamzásgátlót és az orvos írt fel egy másik tablettát(Mercilon).A közti vérzésem elmúlt, de a tejcsöpögés megmaradt.Ez valóban lehet a fogamzásgátló mellékhatása?Ha igen,az új használatától mikor múlhat el?22 éves vagyok gyermektelen,korábban más fogamzásgátlót szedtem(Anteovin,Rigevidon), majd tartottam 3 hónap szünetet és így kezdtem el azt a fogamzásgátlót (Yasminelle)amelyiknél jelentkezett ez a tünet.Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás, tejcsöpögés témában

        Kedves Fogamzásgátló szedő!

        Ilyenkor meg kell próbálni egy másik készítményt. rém egyszerű, mert ha amellett is lesz tejcsöpögés, akkor addig kell próbálkozni, amíg elmúlik. Persze minden gyógyszernek legalább három hónap szedése után lehet csak mondani, hogy valamiben segít-e vagy sem.

         

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-07 09:40:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 09:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés