• Hormonok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő! Februárban voltam nőgyógyásznál azzal a panasszal hogy közti vérzésem van és tejcsöpögés is jelentkezett.Ekkor már 4 hónapja szedtem egy fogamzásgátlót és az orvos írt fel egy másik tablettát(Mercilon). A közti vérzésem elmúlt, de a tejcsöpögés megmaradt.Ez valóban lehet a fogamzásgátló mellékhatása? Ha igen, az új használatától mikor múlhat el? 22 éves vagyok gyermektelen, korábban más fogamzásgátlót szedtem(Anteovin, Rigevidon), majd tartottam 3 hónap szünetet és így kezdtem el azt a fogamzásgátlót (Yasminelle)amelyiknél jelentkezett ez a tünet.Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Fogamzásgátló szedő!

        Ilyenkor meg kell próbálni egy másik készítményt. rém egyszerű, mert ha amellett is lesz tejcsöpögés, akkor addig kell próbálkozni, amíg elmúlik. Persze minden gyógyszernek legalább három hónap szedése után lehet csak mondani, hogy valamiben segít-e vagy sem.

         

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász


        Dr. Zsirai László
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-07 09:40:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 09:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: