• Kimaradt tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        3 éve szedek fogamzásgátló tablettát, eddig mindíg pontosan. Most viszont a levél utolsó hetében járok és mikor bevettem ma este a gyógyszert eszembe jutott hogy tegnap elfelejtettem így azt is pótoltam.  Ám ezután felfedeztem hogy még az azt megelőző napot is kihagytam, ezért nem tudom most mi a teendőm.Kezdjek el egy új levelet szünet nélkül, vagy hagyjam abba és most tartsak szünetet, vagy még vegyem be a maradék 2 tablettát holnap-holnapután és utána tartsam a 7 napos szünetet? nem voltam még a héten együtt a párommal és az elkövetkezendő napokban védekezni is fogunk, de a gyógyszer további szedésével kapcsolatban szeretnék segítséget kérni! Előre is nagyon köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló tabletta témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem írja sajnos, hogy melyik készítményt szedi, pedig ez mindig fontos információ.

        Azt javaslom, kezdje el szünet nélkül szedni a következő levelet, és alkalmazzon a tervei szerint kiegészítő védekezést, így lesz a legnagyobb a biztonság. Ilyenkor előfordulhat áttöréses vérzés, ettől ne ijedjen majd meg.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-03 10:30:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 06:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.