• Libidócsökkenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő!

        23 évesen életemben először szedek másfél hónapja Triodena nevű fogamzásgátló tablettát. Jelenleg a 2. levél beszedésének vége felé járok, és sajnos amióta szedem tapasztaltam némi libidócsökkenést, és néha olyan kevéssé nedvesedem, hogy fájdalmas a közösülés. Korábban soha ilyen vagy ehhez hasonló problémám nem volt. Párkapcsolatomban minden rendben van, semmi nem változott az életemben, csak a gyógyszernek tudhatom be ezeket a mellékhatásokat. Az első hónap folyamán is tapasztaltam kisebb mellékhatásokat (hányinger, pecsételő vérzés), de ezek elmúltak. Ön szerint szedjem-e be a 3. levelet is, abban a reményben, hogy ez is csak átmeneti mellékhatás lesz, vagy próbálkozzak egy másik gyógyszerrel?

        Válaszát előre is köszönöm!

        Elkeseredett lány

        WEBBeteg szakértő válasza a libidócsökkenés témában

        Kedves Elkeseredett Lány!

        A fogamzásgátlók bizony okozhatnak libidócsökkenés, ami lehet átmeneti is. Mivel a 3 hónap alatt szépen beáll a hatás, érdemes megvárni, de ez idő alatt nem történik változás, akkor bizony váltani kell majd. Ne izguljon! Addig is bártan vegyen síkosítót, így könnyebb lesz a várakozás is.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-31 14:14:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 11:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: