• Fogamzásgátlás és visszerek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő! Ma voltam érsebészeten, és a doktornő mondta, hogy a fogamzásgátló tabletta szedése nagy hatással lehet a visszerekre, nem is ajánlja. Még csak 1 éve szedem, de nem szeretném abbahagyni. Mindenféle gyógyszer rossz hatással van a visszerekre? Sajnos öröklöm ezt a bezegséget, de próbálom megelőzni. Köszönettel: B. Vivien

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Vivien!

        A fogamzásgátló, mivel hormont tartalmaz valóban ronthat a visszerek állapotán. Mivel már ilyen gondjai vannak a visszerekkel, hogy érsebészhez fordult, szerintem fogadja meg orvosa tanácsát.

        Nem tudom, vajon vizsgálták-e, hogy van-e fokozott hajlama a trombózisra, de ha eddig nem, akkor ezt is pótolni kell.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-31 10:51:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 09:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: