• Fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném ki kérni egy nőgyógyász tanácsát.Eddig yadine fogamzásgátlót szedtem,de hallottam a cypromix-ról.És most ezt írattam fel a körzeti orovossal mivel ez olcsóbb.Szeretném megtudni,hogy hatásos e a terhesség ellen.Mert most 7végén kellene elkezdenem a gyógyszert.Számomra ez nagyon fontos!!!!Szeretném mielőbb megtudni!Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!


        A Cypromix is hatásos fogamzásgátló, de elsősorban a nagyon pattanásos bőr esetén javasolt alkalmazni, bőrgyógyász javaslatára.
        Ha a Yadine-tól olcsóbb készítményt szeretne, akkor inkább másik készítményt kellett volna kérni, ezért érdemes ilyenkor nőgyógyászhoz elmenni, aki az Ön alkatának megfelelő gyógyszert írta volna föl. Fontos szólnia, hogy a Yadine helyett egy olcsóbb készítményt keres, akkor tudják megtalálni a megfelelő készítményt.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-25 16:47:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 14:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: