• Szoptatás-fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Több mint 2 éve szedem a szoptatás alatt szedhető Cerazettet és most 3 hete pecsételő vérzésem lett.Jelez a szervezet hogy le kellene állni erről a gyógyszerről?Tudom már le kellene állni a szoptatásról is de ilyen hírtelen nem megy.Már csak esti és a délutáni elalváshoz használjuk a szoptatást.Azt szeretném kérdezni,hogy ennyi szoptatással sem állhatok még át a korábban szedett Mercilonra?És hogy a vérzés jelentkezése nem okoz komolyabb gondot?Más problémám nincs,voltam kivizsgáláson.Válaszukat előre is köszönöm:egy 33 éves anya.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szoptatás témában

        Kedves Kérdező!


        Amíg akár egyszer is szoptat nem szedhet mást csak a cerazettet. Egyébként az egy éven túli szoptatás kifejezetten káros is lehet főleg a gyermek Pszichés fejlődésére. természetesen semmilyen tápláló funkciója már nincs. Igen is azonnal egyszerre abba kell hagyni. Minél később teszi annál nehezebb lesz. Ez már most a gyereknek egy pótcselekvés csak.

        Üdvözlettel: Dr. Csősz György


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-02 13:34:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 06:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: