• pajzsmirigy-fogamzasgatlo

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot kivanok!

        4 eve szedem a Rigevidon nevu fogamzasgatlot es azota folyamatosan hizom, pedig nem is eszem tobbet mint azelott.(+22 kg.), es hiaba probalok lefogyni nem sikerul. Lehet, hogy a fogamzasgatlo hormonzavart okozott es ez okozta a hizast? Befolyasolhatta-e a fogamzasgatlo a pajzsmirigyem mukodeset? Ha mas fogamzasgatlot iratok fel magamnak, es kivizsgaltatom magam egy endokrinologussal sikerul majd visszanyernem eredeti sulyomat?(50 kg voltam es most 72kg vagyok, es folyamatosan hizom).

        Valaszat elore is koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló, hízás témában

        Kedves Hölgyem!

        Erre akkor lehet csak válaszolni, ha már kivizsgálta egy endokrinológus is. Ha egyértelműen össze tudja kötni a súlynövekedést a fogamzásgátlóval, akkor inkább ne szedje. Így az is kiderül majd, hogy segít-e a helyzeten.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-20 15:40:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: