• Lehet hogy terhes vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr!

        Rendszeresen szedek tablettat (lyndinette 20), eddig ezzel nem is volt baj.
        Mult het szerdan kellett elkezdenem a kovetkezo adagot (ez marc.11-e volt), viszont csak szombatig szedtem, mert vasarnap szakitottunk a parommal, ideges is voltam, nem is lattam ertelmet tovabb. Tehat 4 napot szedtem, aztan 4 nap kimaradt (kozben meg is jott).

        Viszont tegnap ejjel az agyban kotottunk ki… Tegnap bevettem egy tablettat, biztos ami biztos…


        Mekkora az eselye a terhessegnek?
        Folytassam a tablettat?

         

        Valaszat nagyon koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Szerintem most menjen el egy nőgyógyászhoz, és kérjen egy esemény utáni tablettát, mivel a terhesség ellen semennyire sem jelentett védelmet az az egy szem gyógyszer, ezt akár ügyeletben is felírják. Ne várakozzon, még ma mehet, és kiválthatja a gyógyszer. Menses zavar biztosan lesz, és a következő menses első napjától lehetne elkezdeni ismételten szedni a fogamzásgátlót, hogy ne legyen még nagyobb kavar. Ha ennek ellenére nem jelentkezik majd a várható időben menses, akkor egy hét várakozás után ismételten el kell majd menni nőgyógyászati vizsgálatra.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-20 14:56:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 09:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: