• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő!

        Fogamzásgátlót szedek, most menstruáltam és az ujabb levél elsö hetében hánytam és hasmenésem volt, pont aznap amikor szeretkeztem a párommal és a gyógyszer bevételét követöen 3 órára rá hánytam.Lehet-e ebböl bármiféle probléma? Pótoltam a szemet de viszont az aznap estit nem vettem be, mert igy 1gyel kevesebb szem maradt volna a pótolt gyógyszer miatt.De amikor bevettem azt a pótló szemet attól kezdve abban az idöpontban szedem most.Remélemjól tettem.Ebböl bármiféle probléma lehet? Akkor amikor kiment esetleg beölem a gyógyszer történhetett petekilöködés? Emiatt nem lehetek terhes? A továbbiakban más védekezö eszközt használni kell?

         

        köszönettel:K. Éva

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Éva!


        Nem írja, mikor pótolta a szemet, így nem tudok sajnos segíteni.
        Annyit tudok javasolni, hogy legközelebb, ha egy szemet pótol, akkor bontson meg egy másik levét fogamzásgátlót, vagy későbbiekben pótoljon egy másik levélből, hiszen pont ez lenne a lényeg, hogy a kimaradt szemet pótolva nem maradjon ki több szem.
        Szerintem alkalmazzon egy hétig kiegészítő védekezési módszert, hogy a biztonság teljes legyen.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-19 09:44:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: