• Mirena mellett terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Bő egy éve, szülés után három hónappal Mirena spirált tetettem fel. Február elején voltam uh vizsgálaton, ahol ellenőrizték a Mirena helyzetét. A vizsgálat szerint optimális helyen volt. Az orvosom meg is vizsgált (rákszűrés), említette, hogy a jelzőszál alig látszik, de mivel az uh szerint jó helyen van a spirál, így nem kell vele foglalkozni. A vizsgálat után kb. két héttel elkezdtem émelyegni, hányingerem van, hőemelkedés érzésem van (de ténylegesen nincs). Pont így volt mindkét terhességem első három hónapjában is. Három napja csináltam egy terhességi tesztet, ami negatív lett. Beszéltem az orvosommal, kértem időpontot uh vizsgálatra, de addig még négy napom van. Megírná az ön véleményét, hogy ez vajon lehet-e terhesség?

        Válaszát nagyon köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a hányinger témában

        Kedves Hölgyem!


        Nem valószínű a terhesség, és a teszt is negatív, szerintem ne aggódjon, elég sok vírusfertőzés okoz hasonló panaszokat.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-10 11:21:16; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 15:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: