Hirdetés
      • Tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő!

        Az lenne a kérdésem, hogy a yadine fogamzásgátló tabletta betegtájékoztatóján az van leírva, hogy már 1 nap után védettséget nyújt!Én tíz nap után éltem nemi életet másfajta védekező eszköz nélkül,és hogy ez már teljes biztonságot nyújt-e vagy fennál a terhesség veszélye?És inkább vegyek be egy esemény utáni tablettát?Vagy a fogamzásgátló melett azt be lehet e venni?

        Köszönöm szépen! 

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Szakértő kérő!

        Akkor ad védelmet a gyógyszer, ha a menzesze első napjától kezdve szedi, ha nem akkor nem ad csak egy hónap múlva.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-09 09:20:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 15:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés