Hirdetés
      • Újabb kérdés Dr Farkas Ágneshez

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Köszönöm szépen meglepően gyors és megnyugtató válaszát:)Nekem volt az a problémám hogy fogamzásgátló szedése alatt(diane35) nagyon megnőtt az étvágyam igy hiztam is 3-4 kg-t és bár két hónapja abbahagytam még nem jött meg és még mindig jóval nagyobb az étvágyam mint régen fogamzásgátló tabletta szedése előtt..:(és igy sajna nehéz fogyózni is,örülök hogy igy is tartani tudom ezt a sulyt..:(.Igaz hogy annyira nem tünik soknak az az 58 kg de pont elég ahhoz hogy ruháimat szüknek érezzem és ez nagyon zavar..Az is nagyon rossz hogy mindig elhatározom hogy akkor holnaptól már kevesebbet eszem diétázom aztán persze nem tudom tartani..lelkiismeretfurdalás..stb..:(Kérdésem tehát annyi lenne hogy Ön szerint ha majd egyszer rendeződik a ciklusom ezek a tünetek el fognak tünni(állandó éhség..:) köze lehet akkor ennek még mindig a hormonális változásokhoz?egyszerüen nem tudom másra fogni mert fogamzásgátló szedése előtt tényleg nem volt ilyen probléma mindig többször ettem keveset édességet nem is kivántam.És mikor elkezdtem a diane-t azóta állandóan éhes vagyok..Elég rossz:):(Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a hízás, fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!


        Szerintem ahogy a menses rendeződik, az éhségérzet is rendeződni fog. Pont erre gondoltam én is, hogy Ön hamarabb észre veszi magán akár az 1 kg-ot is, tehát nem kell aggódnia. Szépen rendeződni fog az étvágya és a súlya is. 2-3 kg nem olyan sok, hamar le fogja tudni adni. :) Pici éhes marad addig, de utána már nem.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-04 22:12:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés