• Cerazette

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr/nő!!

        Cerazette fogamzásgátló tablettát szedek január 23-a óta,akkor a vérzésem 5 napjában jártam és az orvos az mondta elkezdhetem szedni a tablettát.február 16án jött meg legközelebb és azóta megvan hol pecsételő vérzés hol rendes.nem tudom mit csináljak abba hagyjam a gyógszer szedését??van valami más fogamzásgátló módszer a gumin kívül??20éves vagyok.Előre is köszönöm a választ.Üdvözlettel

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        A tablettaszedés első 3 hónapjában ez lehetséges, szedje, várjon türelemmel.


        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-03 17:22:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 13:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: