• Tri-regol

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        21 éves vagyok, három éve használom a nuvarig gyűrűt de most váltani akarok más gyógyszerre, mert nagyon nedvesedek tőle. Nőgyógyászom fel is írta a Tri-regol nevű gyógyszert, csak félek elkezdeni, mert azt hallottam róla,hogy magas a hormontartalma meg hogy elavult. Ön mit ajánl? Elkezdjem? Vagy keressek másik orvost, gyógyszert? Melyiket ajánlja? Köszönettel:Ivett

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Ivett!


        Lehet, hogy a Yadine vagy Yasminelle jobb megoldás lett volna, egy előnye van a Tri-Regolnak, hogy olcsó. Ha nem válik be akkor vált, de mivel kiváltotta nyugodtan kezdje el szedni, aztán meglátja. Majd max váltani fog.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-03 17:09:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 11:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: