• Védett vagyok-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Most szedek először fogamzásgátlót, az első dobozt már beszedtem, de hamarabb,a 20.napon megjött a menstruációm,de a tájékoztató azt írja, hogy a szünet 2. v 3. napján kellene megjönnie. Az előző menstruációm pecsételő vérzéssel "folytatódott" és mivel ez számomra elég kellemetlen volt, azt a tanácsot kaptam, hogy pár napig szedjek dupla adagot, amíg el nem múlik. Ez bejött, 4 nap után már nem volt, (ezeket a tablettákat egy másik csomagból vettem el, tudom, az már csak tartalékba lesz jó). Nem tudom, hogy az, hogy hamarabb jött meg befolyásolja-e a tabletta hatását. Arra gondoltam, hogy talán a plusz tabletták okozták ezt, ha így van akkor attól még védett vagyok/leszek, ha elmúlt? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!


        Ha a vérzés 1. napjától szedte és III generációs tablettát, akkor védve van. Jó tanács, ha kérdez, nevezze meg a kérdés tárgyát, tehát a 22 fajta tabletta nem egyforma, a neve nélkül konkrét válasz nincs.


        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-17 09:05:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 20:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés