• Nem szedhetek fogamzásgátlót

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Nő!

        Mivel egészségügyi okok miatt nem szedhetek fogamzásgátló tablettát és az ovszeren kivül semmi más védekezési módszert nem használhatók, szeretném kikérni véleményét egy uj termékről ami helyileg hat.A neve pharmatex ez egy spermicit tartalmu készitmény ami a hüvelyben megöli a spermákat és ugy hat.Még soha nem hallottam ezért kicsit félek kipróbálni.Kérem sziveskedjen megirni, hogy  Ön szerint ez mennyire biztonságos?

        Köszönöm előre válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!


        A Pharmatex helyes használat esetén elég jó hatású készítmény, de sajnos nem teljesen biztonságos. Vajon milyen egészségügyi oka van annak, hogy nem szedhet fogamzásgátlót? Esetleg egy méhen belüli eszköz használaton nem gondolkozott még? Vannak mini-spirálok is, amit nem szült nőknek is fel lehet helyezni szükség esetén.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-05 18:10:23; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 09:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés