• Tabletta/menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 3 éve fogamzásgátlót szedek. Az elmúlt két hónapban a mensesem gyengébb volt a megszokottnál, és a menstruáció előtt két napig enyhe barna folyásom volt. A menstruáció viszon napra pontosan jött meg és 5 napig tartott. Két hónappal ezelőtt eltoltam a menstruációm kezdetét utazás miatt, így az egyik hónapban két szemmel több, a másik hónapban két szemmel kevesebb gyógyszert vettem be a 7napos szünet előtt. Ez ennek az oka lehet, vagy valamilyen más probléma áll a háttérben? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a mensruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Sajnos nem értem teljesen a menses eltolását. Mikor vett be 2 szemmel kevesebbet. Így nem lehet mensest eltolni, mert a tabletta által nyújtott védelem csökkenhet. Végezzen el egy terhességi tesztet is biztos, ami biztos, és érdemes lenne orvoshoz fordulnia. Esetleg leírhatja kissé bővebben a tabletta kihagyást, hogy mikor, mely szemeket, és mely gyógyszer esetében hagyta ki.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-04 15:35:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 08:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés