• Fogamzásgátlószer váltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr!


        3 hónapja Yadine kezdtem el szedni. Pattanások és egyéb bőrtünetek jöttek elő,ezt jelezvén orvosomnak a Lindynette 20 írta fel, amit most kezdtem el szedni. Sokaktól hallottam, illetve olvastam is, hogy meghíztak szedésekor, illetve drasztikus libidócsökkenést tapasztaltak. Abban szeretném a tanácsát kérni, hogy jó gyógyszert szedek-e, illetve van-e olyan gyógyszer a L. helyett, amivel ezeket a mellékhatásokat ki lehet kerülni, mivel egyiket sem szeretném megtapasztalni.

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgtlás témában

        Kedves Hölgyem!


        Mindkét gyógyszer sokaknál bevált, panaszt nem okozó, korszerű készítmény. Ez egyéni érzékenység, hogy kinek melyik okoz mellékhatást. A Yadine szedése közben ritkán szokott pattanás jelentkezni, és sok nő szedi a Lindynette-et, és nem hízik egy kilót sem. Szerintem nyugodtan próbálja ki. Figyeljen oda az étvágyra, mert nem a gyógyszer hízlal, hanem a megnövekedett étvágy hatására nő a táplálékbevitel. Figyelje a súlyát, és a libidót, és az esetleges változás esetén ismét forduljon orvosához. Nem mindig sikerül elsőre megtalálni a megfelelő készítményt, vannak, akiknek több gyógyszert is ki kell próbálniuk, mire a tökéleteset megtalálják.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-04 08:10:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 08:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés