Hirdetés
      • Mi az oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvzlöm Doktor Úr!

        Aproblémám a következő.27 éves vagyok,tavaly volt sajnos két terhességmegszakításom.Idén január 4-től szedem a Diane 35 nevű fogamzásgátló tablettát.Az akkori párommal január 11-én voltunk először együtt,óvszerrel védekeztünk.Legközelebb január 17-én akkor szintén óvszerrel védekeztünk.január 24-én vettem be az utolsó tablettát,és azóta sem jelentkezett vérzés.Ez mitől lehet?tesztet nem merek venni mert rettegek.Megkérdeztem a volt páromtól hogy minden rendben volt -e a védekezéssel és azt mondta hogy legyek nyugodt biztos hogy nem szakadt ki a gumi.Mit javasol??Van miért aggódjak?? 

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!


        A tablettamentes napokon nem egyből jelentkezik a vérzés, hanem kb a 4-5. napon, lehet közben már meg is jött a menses. Egy-egy alkalommal kimaradhat a vérzés, és a mennyisége is általában sokkal kevesebb, ettől nem kell megijedni. Ne rettegjen, csak szedje pontosan a tablettát. Nem tudom, miért a Diane 35 mellett döntött, hacsak nem nagyon pattanásos a bőre, ami más módszerrel nem javítható. Pusztán fogamzásgátlásra egy korszerűbb fogamzásgátló kellene választania, hogy a szervezetét ne terhelje feleslegesen.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-29 11:25:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 08:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés