• Lindynett(30)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Úr!
        21 napja szedem(életemben elöször szedem) a lindynett30 fogamzásgátlo gyogyszert.elöször is az lenne a kérdésem mivel a betegtájékoztaton nem szerepelt hogy mikortól véd a gyógyszer?ugyanis pont 21ik napon védekeztünk a barátommmal de mintha ugy éreztük volna hogy a gumi nem nyujtott elegendö védelmet ezért aggodok hogy nem lesz e baj belőle mert több féle véleményt hallottam arrol hogy mikortol hatnak ezek
        a gyogyszerek?

        szeretném tudni hogy valoban mikortól véd és miért irja valaki azt h meg kell várni a ciklust valaki azt mondja h már az elsö naptól véd...


        a másik problémám hogy 22ik napon tartok  és nem jött meg eddig pecsételő vérzésem volt és most nem hogy megjött volna még az is elmult ez normális?

        előre is nagyon köszönöm a válaszát!

        tisztelettel:

        linda

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgáló tabletta témában

        Kedves Linda!


        Ha a menses első napján kezdte el szedni a tablettát, két hét elteltével már biztosan kialakult a megfelelő védettség, nem kell izgulnia. A különbség abból ered, hogy vannak, akik nem a menses első napjától kezdik el szedni a gyógyszert, hanem a 4-5. naptól, ebben az esetben meg kell várni a következő ciklust.
        A menses, vagyis a megvonásos vérzés a 3-4-5. gyógyszermentes napon szokott jelentkezni, változatos mennyiségben, általában kevesebb, mint korábban volt.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-27 21:48:17; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 06:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés