Antibiotikum és fogamzásgátló

Antibiotikumot (Aktil 652mg) kell szednem, a gyógyszertárban azt mondták, hogy hat a fogamzásgátlómra (Lindynette20) , ezért használjunk kiegészítő védekezést. Eddig rendben is van, a kérdésem az, hogy meddig kell kiegészítő védekezést alkalmaznom? Addig, amíg szedem a gyógyszert vagy még utána is egy ideig?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza antibiotikum, fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Amíg szedi az antibiotikumot, és utána még egy hétig érdemes kiegészítő védekezést alkalmaznia.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. január 25., 21:28; Megválaszolva: 2009. január 25., 21:28
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?