Hirdetés
      • Gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nö/Ur. Szeretném megkérdezni hogy egy vákumos gyermek elvétel után mennyi idöt kell várni a nemi élet kapcsolathoz? És olyan gyogyszert szeretnék szedni ami alkalmi aktusokhoz van mert rendszeres gyogyszert nem szeretnék, de alkalmi gyogyszerböl nem tudom milyenek vannak!  kérem válaszoljon!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!


        Várja meg a nőgyógyászati kontrollvizsgálatot, ahol a fogamzásgátló szedését is megbeszélheti az orvossal, mivel ehhez mindenképpen szükséges orvosi egyeztetés. Alkalmi fogamzásgátló gyógyszer nem létezik, csak az esemény utáni tabletta, de annak más a funkciója, rendszeresen nem lehet szedni. Alkalmi kapcsolathoz mindenképpen az óvszeres védekezést javaslom, mivel ez a fertőzések ellen is véd.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

         

        Kedves Alkalmi!

        Mivel mindenkinek alkalmi szexuális együttlétei vannak, ezért elvileg mindenkinek ilyen készítmény kellene. Nincsen alkalmi fogamzásgátló. Valaki aki szexuális életet él, annak igenis védekeznie kell a gyermekvállalás ellen. Vagy megölhet még jó pár gyermekét. De talán ezt nem akarja.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-21 14:01:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 07:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés