• Cypromix

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 21 éves lány vagyok. A tri regol nevű fogamzásgátlót szedtem 2évig majd kb. fél éve váltottam a cypromix nevű gyógyszerre a nőgyógyász tanácsára. Azt mondta ez jót tesz a bőrömnek. Nem igazán vagyok pattanásos, de azt olvastam ez inkább erre használatos gyógyszer és "mellékhatásként fogamzásgátló" illetve hogy nem lehet hoszzú időn keresztül szedni. Ez tényleg így van? Illetve az elmult 6 hónapban majdnem híztam 10 kg. Ez lehet a gyógyszer hatása is? Az előzőnél nem híztam. Érdemes lenne váltanom és ha igen tudna valamit javasolni? Előre is köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Valóban, ha nem pattanásos, akkor nem biztos, hogy az Ön számára ez a megfelelő fogamzásgátló módszer. Mivel jelentős súlygyarapodás is történt, javaslom, próbáljon váltani egy másik készítményre. Nem mindig sikerül elsőre megtalálni a megfelelő tablettát, de amennyiben nem vált be, inkább másikat próbáljon ki. Esetleg gondolkozzon el a hüvelygyűrűn is, vannak akik jobban szeretik.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-07 08:42:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés