• Fogamzásgátló és hasmenés, baj lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!Fogamzásgátlót szedek és mikor a 7 napos szünet kezdödött hasmenést kaptam a menstruáciom rendbe megjött!Voltam orvosnél is mert akkor a hasmenés már egy hete tartott irt fel csöppeket ami nem igazán segítet meg a laborba el lett küldve a törlet is de azt nemtudom hogy mikorra lessz kész!Közbe el kellet kezdenem megint szedni a fogamzásgátlót de mivel a hasmenés még mindig tart ezért kicsit agodok hogy nem hat rendessen!De viszont a fogamzásgátlót meg ugy szedem hogy este nyolckor veszem be és lefekszek és nincs hasmenés egész éjjel csak reggel kezdődik nyolc után!Ami a nap folyamán tart de talán már egy kis változást érzek jó irányba!A kérdésem az lenne hogy elegendő a tabinak a 10óra felszívodási idő és biztonságossan együtlehetek a barátommal?Vagy esetleg ha valami a gyomrommal nem lessz rendbe esetleg gyomor fekélyem lenne az befolyásolja a tabletta hatását?Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgáló tabletta témában

        Kedves Kérdező!

        Hasmenés a tabletta bevétele után 3 órán belül gond, de Ön az alvással jól csinálja. De plussz védelem (óvszer) használata  szükséges 2 hétig.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor  



         
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-29 20:12:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 08:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés