• Teherbeesés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Abbahagytam a fogamzásgátló szedését ebben a hónaban( Diane 35), peteérésem elvileg 25-től lesz, gond lenne, ha már most teherbeesnék?Mindenképpen ki kell hagyni a 2-3 hónapot?Mi lehet a baj, ha nem hagyom ki? Előre is köszönöm válaszukat!

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem valószínű, hogy lenne bármilyen gond, azért szoktuk javasolni, hogy várjanak kicsit, hogy legyen ideje a ciklusának rendeződnie. Nem biztos, hogy most egyből lesz peteérése, de próbálkozni lehet.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-23 14:48:36; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 12:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: