Spirál 40 felett

Tisztelt doktornő/úr! 44 éves vagyok és másfél éve a menzeszem kezdett kimaradozni. Van, mikor rendszeresen 28-30 naponta megjön, máskor pedig 79-93 napos kimaradások után jelentkezik és ilyenkor nagyon intenzív. Említettem a nőgyógyászomnak, szerinte ez már a menopauza kezdete lehet, de nem javasolt semmit. Édesanyám elmondása szerint neki is 43 éves korában kezdett elmaradni a menzesze. Olvastam a Miréna nevű hormonkészítményről és az volna a kérdésem, hogy ilyen esetben javasolt-e az alkalmazása? Köszönettel: Tünde

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza mirena spirál témában

Tisztelt Kérdező!

Igen a válsztás tökéletes, a Mirena igen jó Spirál. Hormontartalma miatt megszünteti a menses egyenetlenségeket.

Dr. Csősz György nőgyógyász

Kérdés: 2008. december 17., 21:35; Megválaszolva: 2008. december 17., 21:35
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?