Védekezés nélküli nemi élet

Üdvözlöm! Több alkalommal védekezés nélkül szeretkeztem a barátommal, de mindig időben hagytuk abba. Egyik barátnőm viszont említette, hogy az előváladékban is van sperma, és ezért veszélyes lehet.. Kérem válaszoljon, hogy ez igaz-e! Előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza nemi élet témában

Tisztelt Kérdező!

Igen, jól tudja a barátnője. A megszakított közösülés csak 90 %-os hatékonyságú fogamzásgátlási módszer, mert  kis ondócseppek már az ejakuláció előtt is kerülhetnek a hüvelybe, és ezzel akár nem kívánt terhességet is okozhatnak.

Dr. Jóna Angelika.

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2008. december 15., 13:17; Megválaszolva: 2008. december 15., 13:17
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?