Hirdetés
      • Fogamzásgátló tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A fejfájásos panaszaim és mellkasi fájdalmaim miatt,a neurológusom MRI-re küldött,hogy kizárja a trombózis kockázatát,amit esetlegesen a fogamzásgátló tabletta okozhat.Azt javasolta várjuk meg az MRI eredméynét,de utána mindenképp abba kell hagynom egy időre a tabletta szedését.Kb.3éve szedem,eddig is voltak fejfájós időszakaim,de ilyen jellegű rosszulléteim még nem.Abbahagyhatom úgy is a szedését,hogy a ciklus közepén járok?Milyen változásokat figyelhetek meg,miután abbahagyom a szedését? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló tabletta témában

        Kedves Fejfájós!

        Persze, kövesse az orvosa tanácsát, persze most lehet, hogy vérzése lesz az abbahagyás után , de mindegy. A fejfájást ki kell vizsgálni és persze kezelni kell. A fogamzásgátló mellett sajnos gyakori a fejfájás, ilyenkor egy másik készítményt kell választani vagy pedig nem szedni gyógyszert. De akkor is még ott egy lehetőség, a Mirena.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-29 17:01:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 12:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés