fogamzásgátló tabletta

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 20 éves vagyok és jelenleg (másfél éve) Belarát szedek, de nem igazán vagyok megelégedve vele. Azelőtt clostylbegit szedtem 3 cikluson keresztül, mert a menstruációm nagyon rendszertelen volt, és az akkori nőgyógyászom azt írta fel, de semmit nem segített. Aztán nőgyógyászt váltottam, aki Belarát írt fel, de mostanra úgy érzem ez nem megfelelő, mert megnőtt az étvágyam (a testsúlyom is) , pattanásaim vannak, és a libidóm is ingadozik. Jelenleg egyedülálló vagyok, a kérdés pedig arra vonatkozna, hogy érdemes-e abbahagyni a tabletta szedést, vagy inkább próbáljak ki egy másik fajtát? Mivel külföldön tartózkodom, a saját nőgyógyásszommal egyenlőre nem tudok konzultálni. Válaszát előre is köszönöm!

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Belara szedő!

Én sem szeretem a Belarat, mivel egyáltalán nem korszerű fogamzásgátló. Én azt javasolnám, hogy ne szedje, de persze most én fénypostával nem tudok küldeni bogyót. Ha tud, akkor szedjen másfajta gyógyszert. Én a Yadine vagy Yasminelle vagy a Meliane gyógyszereket javaslom.

Üdvözlettel: Dr. Zsirai László

WEBBeteg szakértő
Dr. Zsirai László nőgyógyász
Kérdés: 2008. november 14., 22:13 ;Megválaszolva: 2008. november 14., 22:13
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta...
Fogamzásgátló
NuvaRing első használat
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás