• 2 gyógyszer és az alkohol összeférése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok,már agusztus óta szedem a Milligest nevű fogamzásgáltó gyógyszert,tudtom szerint ilyen gyógyzserek alkalmazásánál nem probléma néhai alkohol fogyasztás...Most írtak fel migrénes fájdalomra Sibelium nevű gyógyszert,amit szintén este kellene szednem...Kérdésem az lenne,hogy a Sibelium mennyire befolyásolhatja a fogamzásgáltó hatását??Sibelium szedésénél szabad-e alkoholt fogyasztani??

        WEBBeteg szakértő válasza a gyógyszerkölcsönhatás témában

        Kedves Kérdező!

        Tudomásom szerint a Sibelium nem befolyásolja a hormonális fogamzásgátlók hatását. A Sibelium mellett viszont nem tanácsos alkoholt fogyasztani, az esetleges kedvezőtlen kölcsönhatások miatt.

        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika neurológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-09 10:57:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 10:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés