• Fogamzásgátló=nagyobb szexuális vágy?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A fogamzásgátlónak köze van-e a nő szexuális vágyához? Ugyanis azt vettem észre, hogy amikor még szedtem a gyógyszert, minden pillanatban kívántam a párom (ami neki sokszor már teher volt inkább), viszont mióta nem szedem, megelégszem annyival, amennyiszer ő szeretné (2-3 naponta). Mennyire normális ilyen fiatalon (23-24 évesen) 2-3 naponta szexelni? Én a gyógyszer idején sokszor haragudtam rá, hogy ő nem kíván engem annyira, mint én őt, és hogy ilyen idős korban az a normális, ahogy én működöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a szexuális vágy témában

        Előfordul, hogy valakinek a fogamzásgátló szedése alatt esetleg csökken a libidója, ilyenkor nincsen semmi baj. Vagy szünetet kell tartani, de szerintem sokkal jobb egy másik készítményre átállni. És akkor persze minden bizonnyal az étvágy is helyreáll, és akkor minden rendben lesz.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 




         
         


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-04 09:45:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: