• Fogamzásgátló - idő, szilikonmell

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor!! Lehet olyat csinálni, hogy az új ciklusban más időpontban szedem be a gyógyszert? Úgy értem 2 hónapja kezdtem. Először 9-kor, aztán háromnegyed 9-kor és most, a harmadik levélnél meg 8-kor? Illetve, aha valakinek szilikonmelle van, később ha gyereke lesz tud majd szoptatni?

        WEBBeteg szakértő válasza a szilikonmell, szoptatás témában

        Kedves Kérdező!

        A gyógyszer ilyen váltása persze semmilyen gondot nem okoz. A szilikon mell pedig attól függ, hogy tud-e szoptatni, hogy hová teszik. Ezért szerinten sokkal jobb szoptatás után csináltatni ezt. Mivel a szoptatás után a második műtétet nem kerüli el biztos. Vagy nem szoptat. Akkor meg a mellrák esélyét növeli meg. Szóval a szilikon mellel általában nem szoptatnak, mert vagy nem tudnak úgy, mivel a cici meg lett zavarva vagy pedig mert nem akar az illető, hogy ne legyen csúnya a melle. De elvileg, ha a mellek alá, tehát nem a bimbónál metszenek, hanem a mell alatt, és a mellek alá teszik a szilikont vagy az izom alá akkor elvileg tud szoptatni.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-31 21:38:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 08:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés