Nőgyógyászati problémák

Tisztelt Doktor úr/nő! 19 éves vagyok. Kb. 2 éve szedek Lindinette20 fogamzásgátlót és nagyjából ugyanennyi ideje szenvedek fehér folyástól.Több orvos is megizsgált már, kaptam rengeteg féle gyógyszert, de semmi nem használt.Legutóbb 2hónapja voltam vizsgálaton, semmit nem találtak, elméletileg a hormonszintem is rendben van.Nem egyszer előfordult már, hogy a folyásom hirtelen barnára váltott, vagy viszketés ill. kisebb sebek társultak hozzá, (mintha borotvával vágtam volna meg magam) és többször volt már hólyaghurutom is. Az orvosom azt mondja, túlreagálom, ilyen minden második nőnél van....Nem tudom, minden esetre nem túl kellemes ezzel élni.Tudna nekem tanácsot adni? Válaszát előre is köszönöm!

WEBBeteg Szakértő válasza hüvelyfolyás témában

Kedves Kérdező!

Tablettaszedés mellett előfordul, hogy gyakrabban jelentkezik folyás, ez azonban nem feltétlenül kóros. Kezelni akkor kell, ha panaszokat okoz. Mivel az Ön esetében van-volt panasz, szerintem kell keresnie a folyás okát. Hüvelykenetet, esetleg méhnyak tenyésztést lenne érdemes csináltatni, és az eredménytől függően célzottan kezelni. Addig próbálja meg a Gynoflor hüvelykúpot.

Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor

Kérdés: 2008. október 24., 19:08 ;Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 08:49
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Kellemetlen szagú hüvelyfolyás
2 Napja kellemetlen szagú hüvelyfolyásom van, de igazából más kísérő tünetet nem nagyon fedeztem fel. Talán egy kicsit sárgásabb a színe, de nem...
Fogamzásgátló tabletta...
Fogamzásgátló-szedés
Fogamzásgátló
Tisztelt Doktor Úr! Yasminelle fogamzásgátlót szedek szeretném tudni hogy a következők csökkenthetik e a hatását? Sörélesztő tabletta, Betadine...
Első injekció 40 felett
Jó napot Doktor Úr! Tablettáról le lettem állítva és most az injekció a Depo-provera-ra lettem át állítva. Tegnap volt az első mivel menszesz...